972 20 78 10

Atenció al client: Matí 9:00 a 13:00 / Tarda: 15:00 a 18:30

AVÍS LEGAL


1. Identificació

De conformitat amb el que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, s'informa que el www.magatzemsduran.com i www.magatzemsduran.es són dominis propietat de l'empresa Magatzems Duran S.A. amb CIF: A17039918, inscrita en el Registre Mercantil de Girona, Tom 265, Llibre 184, Foli 115, Full 3081, Inscripció 1a.


2. Normes d'ús

Com a usuari d'aquesta web, ha d'utilitzar de forma responsable els serveis i continguts que ofereix, respectant en tot moment la legalitat vigent. Queda prohibit realitzar, per la seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d'aquesta web o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.


3. Propietat Intel·lectual

Les pàgines de la web i la informació o els elements que conté, inclouen textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials, o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel•lectual o industrial, dels quals Magatzems Duran S.A. n'és el titular o llicenciatari legítim.

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l'autorització prèvia i expressa.


4. Responsabilitat

Des de Magatzems Duran intentem oferir un lloc web amb un funcionament continuat i de qualitat. De totes maneres, no podem garantir un accés continuat o que les pàgines es puguin trobar interrompudes per factors o circumstàncies alienes a la nostra voluntat.

Magatzems Duran S.A. no és responsable de la informació o altres continguts de pàgines web de tercers accessibles mitjançant hipervincles presents a les nostres pàgines.