972 20 78 10

Atenció al client: Matí 9:00 a 13:00/ Tarda: 15:00 a 18:30

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS


En el nostre magatzem trobareu dos plantes dedicades a la venta i exposició de joguines. Els productes estan agrupats per tipus (primera infància, jocs de taula, cuinetes, etc.) i per marques. Durant l'any renovem els productes dels passadissos per adaptar-nos a les necessitats de cada temporada: estiu, carnestoltes i Nadal.

A la segona planta, també tenim secció OUTLET, on trobareu joguines de temporades anteriors o amb l'embalatge defectuós o desgastat en un rang de preus des dels 2€ fins a 20€ (IVA no inclòs).

1

A la planta baixa tenim totes les novetats de la temporada, primera infància, peluixos i jocs educatius i de taula. En el segon pis, trobareu tota la secció de nines (maniquí, nadons, ninotets), cotxes, figures d'acció i un ampli sortit en joguines d'imitació. També hi trobareu articles d'exterior en plàstic, gran varietat de blísters i joguines esportives.

Disposem de carros especials amples i reforçats, cinta transportadora i muntacàrregues per pujar i baixar els carros.


2
 • 001

  +1000 m2 DE JOGUINES

  Dues plantes amb amplis passadissos, amb els articles dividits per seccions i marca. Et faciliten la recerca de joguines.


  004

  DIFERENTS OPCIONS DE TRANSPORT

  Necessiteu que us ho portem? Parleu amb nosaltres a l'hora de fer la comanda per conèixer les diferents opcions d'entrega dels productes.

 • 003

  CATÀLEGS TEMÀTICS

  Si no podeu venir en persona, podeu fer un cop d'ull als nostres catàlegs temàtics i fer la comanda per telèfon o e-mail.


  002

  OUTLET DE JOGUINES

  Descobreix productes d'altres temporades o amb embalatge defectuós a preus irresistibles.